Pyöräily Kuopiossa

Pyöräily Kuopiossa on kuopiolaisten pyöräilijöiden ja erityisesti hyötypyöräilijöiden blogi. Kerromme pyöräilystä Kuopiossa ja toivottavasti kehitämme jutuillamme Kuopiota myös pyöräilykaupunkina.

tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Pyöräily Kuopiossa blogi aloittaa

Pyöräily Kuopiossa blogi aloittaa. Äsken pidimme hyötypyöräilijöiden vuosikokouksen Rossossa ja valitsimme Pekka Pitkäsen Kuopion hyötypyöräilijät (ry) puheenjohtajaksi. Yhdistyksestä toivottavasti kuulemme lisää jo lähiaikoina.

Pyöräilykausi on alkanut jo muutamia aikoja sitten ja suurella osalla se on jatkuu vuoden ympäri. Kaupungilla vellova pöly alkaa onneksi pikkuhiljaa asettua vaikka joissain paikoin on vielä isojakin hiekkakasoja. Kunnollista ja harvinaista kevätsadetta siis odotellaan. Kommentteihin voisi laittaa joitain paikkoja, joita ei ole siivottu vielä ollenkaan. Käyttäkää vaikkapa http://kartta.kuopionseutu.fi/map/map.php osoitteesta löytyvää opaskarttaa ja sen osoitelinkkejä. Kartan teemoista löytyy muuten nykyään myös pyörätiet!

Pyöräilykauden alkaessa on hyvä muistuttaa kypärän käytöstä ja niitä jotka eivät ole vielä huollattaneet pyörään kannattaa pitää kiirettä, koska pyörähuollot keksitään aina samaan aikaan vuodesta.

Pyöräilykausi on alkanut jo useana vuonna Pyöräilyviikolla joka on tänä vuonna 13.-21.5.2006. Kuopion hyötypyöräilijät järjestää oman tapahtuman todennäköisesti 20.5. ja 27.5. pyöräilyturvallisuuden merkeissä torilla.