Pyöräily Kuopiossa

Pyöräily Kuopiossa on kuopiolaisten pyöräilijöiden ja erityisesti hyötypyöräilijöiden blogi. Kerromme pyöräilystä Kuopiossa ja toivottavasti kehitämme jutuillamme Kuopiota myös pyöräilykaupunkina.

tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

KYS pyöräsäilytys ja kulku pyörällä


Ensimmäinen kuva KYS:n pyöräpaikasta, pääsisäänkäynnin ulkopuolella. Isommat pyöräpysäköintipaikat olisivat varmasti paikallaan ja selkeämpi liikennejärjestely.

Tämä on nähtävästi henkilökunnalle tarkoitettu pyöräpysäköintipaikka. Taloa rakennettaessa ei ole nähtävästi mietitty mihin pyörät yleensä sijoitellaan. Iso osaa talon työntekijöistä varmaan haluaisi pitää huolta myös omasta terveydestään pyöräilemällä työmatkansa, mutta pysäköintipaikkojen ollessa tällaisia talon sisäänkäyntien vieressä näin tuskin käy.

Tässä on KYS:n parkkipaikkojen vieressä olevasta pyörätilasta kuvaa. Valoa olisi ainakin mukava saada, jos ei nyt kuvaajalle, mutta pyöräsäilytykseen tulijalle vaikka valoilla jotka syttyisi liikkeestä. Tämä estäisi ilkivaltaa, jota kuvassa saattaisi näkyä, jos jotain näkyisi.

Joku täällä näyttää silti säilyttävän pyöräänsä, vaikka suojasta ei voida minään malliesimerkkinä puhua. Lisää valoa ja kameravalvonta!