Pyöräily Kuopiossa

Pyöräily Kuopiossa on kuopiolaisten pyöräilijöiden ja erityisesti hyötypyöräilijöiden blogi. Kerromme pyöräilystä Kuopiossa ja toivottavasti kehitämme jutuillamme Kuopiota myös pyöräilykaupunkina.

torstaina, marraskuuta 23, 2006

PYÖRÄILYPÄIVÄ LAUANTAINA 9.12.2006

Auta testaamaan pyöräilyreittien toimivuutta Neulamäestä kaupungille, yliopistolle ja muihin kaupunginosiin lauantaina 9.12.2006.
Kokoontuminen kello 9.45 Neulamäen alatorilla S-marketin edessä, josta lähdetään ajamaan tutkittavia reittejä.
Tule kertomaan havaintosi ja kehittämisehdotuksesi kaupungin virkamiehille, Kuopion hyötypyöräilijöille ja Neulamäen asukasyhdistykselle. Kuopion kaupungin kaavoitusosastolta tapahtumaan osallistuvat insinöörit Hanna Myllynen ja Pekka Mustonen.
Lisätietoja Hyötypyöräilijöiltä: Kari "Tumi" Turunen, 0400 - 573191, tumi_turunen@hotmail.com tai Pekka Pitkänen, 050- 354 3747, pekka.pitkanen@kuh.fi. Tule mukaan myös tapahtumien suunnitteluun.
Tempaus liittyy kevään 2007 pyöräilytapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 5.5.2007. Tällöin Kuopion kaikkien kaupunginosien asukkailta kerätään mielipiteitä joustavista ja hyvistä pyöräilyreiteistä. Selvitettäviä asioita ovat mm. pääreittien käyttökelpoisuus, reittiopastus, katujen ylitykset, tien pintamateriaalit, pyörällä pääsy kohteeseen sekä pyörien parkki- ja säilytystilat.
Kuopion hyötypyöräilijät ja kaupungin liikenneväylien suunnittelijat kehittävät yhdessä pyöräilyreittejä.